JUURI NYT MENEILLÄÄN OLEVAT AKTIIVISET KIINTEISTÖKEHITYSHANKKEET

Sähköautojen latauspisteiden hankintaprosessi

Sähköautojen latauspisteiden hankinta ei ole ihan helppoa, sillä alalle keskittyneitä yrityksiä on vain muutama. Sähköurakoitsijat laidasta laitaan tarjoavat myös alan palveluita - hyvin vaihtelevasti. Todellisuus kuitenkin on, että ala on vielä lapsen kengissä eikä selkeää standardiratkaisua ole kehitetty. Itse autotkin ovat vielä suuressa murrosvaiheessa. Siksi on tärkeää, että tarjouskilpailuprosessi viedään alusta loppuun ammattimaisin ottein. Ja että tiedetään, mitä tilataan ja saadaan. Kysy konsultointia apua. Tehdään yhdessä kartoitus oikeilla kysymyksillä ja valmistellaan sen pohjalta tarjouspyynnöt.

Defa1.jpg
Sign the Lease

TALONMIES VS. KORTTELIPALVELUT

Vuosi 2022 on uudistamisen aikaa!

Miksi jokaisen taloyhtiön samoilla huudeilla pitäisi kilpailuttaa niitä samoja huoltoyhtiöitä, jotka pyörivät samoilla nurkilla? Siis mitä? Jokainen taloyhtiö järjestelee huoltopalvelut kuten, porrassiivous, jalkakäytävien kunnossapito, itsenäisesti. Ja jokainen tekee oman sopimuksen ja todennäköisesti maksaa niistä liikaa. Tai ainakin suuruudenekonomian mukaan, kun aura auto ajaa 100m ja poistuu paikalta, samalla vaivalle se voisi ajaa 400m ja poistua paikalta. No saitte varmaan ideasta kiinni. Ota yhtettä ja mietitään yhdessä miten olisi paras yhdistää korttelin yhteisiä tarpeita ja palveluita.

SÄHKÖAUTOJEN LATAUSPISTEIDEN HANKINTA TALOYHTIÖSSÄ

Vuosi 2022 on sähköistämisen vuosi

Sähköautot taloyhtiössä tai yksityisalueella - konsultointipalvelut. Kysyntä kiihtyy mutta taloyhtiöt eivät ehdi miettiä, miten asia saadaan eteenpäin. ARA avustuksia mahdollisuus saada.