AJATUKSIA JA KOKEMUKSIA

Yhteistyö ja yrittäjyys

Olemme aikamme katselleet taloyhtiön hallituksista käsin eri isännöintialan yrityksiä ja niiden edustajia. Pettymksekseksi, olemme huomanneet, että asioita hoidetaan rutiininomaisesti ilman ”isompaa” viisautta. Hoidetaan kirjanpito ja pakolliset kokoukset. Me ajattelemme, että asunto-osakeyhtiö on kuin yritys, jonka tulee kehittyä ja luoda kasvua siihen sijoitetulle pääomalle. Yhtiö tarvitsee toimitusjohtajan, joka tuloksellisesti hoitaa asiat. On kyse sitten hankesuunnittelusta toteutukseen tai uusien mahdollisuuksien luomisesta, niin hyvä toimitusjohtaja yhdessä hallituksen kanssa saa asioita aikaiseksi. 

Joskus asiat saattavat olla vaikeita ja haastavia. Olemme täällä auttamassa. Voimme puuttuua yksittäiseen asiaan tai hankkeeseen konsultoinnin kautta tai voimme ottaa yhtiön tärkeimmän tehtävän haltuun - isännöinnin. 

 

YRITTÄJÄ

Innovaatio, ahkeruus ja kyky luoda uutta

F322C35F-8B7E-415E-B419-5C247A5B921B.jpe

Olemme työskennelleet monissa eri tehtävissä mm. IT alalla sekä rakennusalalla. Olemme digiajan toimija, jolla on paljon kontakteja ja hyviä kumppaneita. Me saamme aikaiseksi asioita ja pystymme ajattelemaan ”out of the box”.

Mika Savonheimo